Hoe bevestig ik de aanvraag van mijn Broodfondsrekening?

1. Ga naar onze website en klik op Inloggen
  2. Klik onderaan het scherm op Bevestig met uw controlegetal
    • Je vindt het controlegetal in de e-mail die je van ons hebt ontvangen
  3. Vul je e-mailadres en controlegetal in en klik op Volgende
    • Het controlegetal is 3 weken geldig. Is je controlegetal verlopen? Neem dan contact op met de Broodfonds Administratie via [email protected]. De aanvraag moet opnieuw gestart worden.
  4. Stel je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op Opslaan
  5. Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord
    • Je hebt je gebruikersnaam per e-mail ontvangen
  6. Klik bij Lopende  aanvragen op Naar aanvraag
  7. Volg de stappen op het scherm