Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Financieringspartners en borgstellingen

Organisaties die borg staan en (mee)financieren

Soms is een financiering niet haalbaar. Als ondernemers bijvoorbeeld onvoldoende zekerheden hebben, kan er op het eerste gezicht geen krediet worden verstrekt. Om hen verder te helpen, werkt Triodos Bank samen met financieringspartners die borg staan voor bepaalde ondernemers. Of die willen (mee)financieren.

Borgstelling aanvragen via Triodos Bank

Is een krediet bij ons in eerste instantie niet mogelijk? Dan kijken we voor u of u gebruik kunt maken van een borgstellingsfonds. Zo'n fonds staat borg voor (een deel van) uw kredietbedrag. Door deze garantstelling kan Triodos Bank u (meer) geld lenen. Wilt u weten of een borgstelling aanvragen mogelijk is? Neemt u dan contact  met ons op. Wij benaderen daarna één van onze partners. En vragen de borgstelling daar voor u aan als dat kan. U hoeft dit niet zelf te doen, Triodos Bank regelt de aanvraag voor u.

(Mee)financiering door andere partners

Kan er geen krediet worden verstrekt door Triodos Bank? Maar zijn wij wel overtruigd van uw ondernemingsplan en missie? Dan kijken we altijd naar andere financieringspartners die u mogelijk wel een krediet verstrekken. In veel gevallen laten wij u concreet weten welke partner u kunt benaderen. Voor bijvoorbeeld een microkrediet kunt u terecht bij onze partner Qredits. Het komt ook voor dat wij u alsnog (deels) een krediet verstrekken, als een partner besluit mee te financieren. Wij vertellen u hier graag meer over.

Financering tot € 50.000

Wilt u een krediet tot € 50.000 aanvragen? Dan kunt u als ondernemer bij één van onze partners Stichting Cultuur+Ondernemen en Qredits terecht. Triodos Bank financiert kredieten vanaf € 50.000.

Onze partners werken zelfstandig

Cultuur-Ondernemen en Qredits zijn geen onderdeel van Triodos Bank. Het zijn zelfstandige organisaties met eigen verantwoordelijkheden. Hiermee maakt u zelf afspraken bij aanvraag en afsluiting van een krediet.

Meer weten over een zakelijk krediet?

strip zakelijk mix 270x54
Zoekt u als duurzame ondernemer financiering? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meer over financeringspartners en borgstellingen

Bekijk onze partners in verschillende sectoren