* Lees de actievoorwaarden

** Het streefrendement is een indicatie gebaseerd op historische rendementen van obligaties en de Triodos beleggingsfondsen waarin Triodos Multi Impact Fund belegt. Het rendement is berekend over de periode van 1 oktober 2010 tot en met 30 september 2015. Er is geen garantie dat dit rendement wordt behaald. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Over dit fonds

Triodos Multi Impact Fund is verkrijgbaar vanaf 1 december 2015. Dit fund-of-funds biedt  beleggers de mogelijkheid om in een aantal impact thema’s te beleggen.

Het fonds belegt voor circa 30% in door Triodos geselecteerde impact bonds  en voor circa 70% in de volgende Triodos beleggingsfondsen en producten:

Triodos Multi Impact Fund is ontwikkeld vanuit de solide expertise, sectorkennis en lange termijn relaties die Triodos Investment Management in de laatste 20 jaar heeft opgebouwd.

Triodos Investment Management vindt het van groot belang dat particuliere investeerders kunnen investeren in impact. Met Triodos Multi Impact Fund kunnen particuliere beleggers investeren in sectoren die cruciaal zijn in de transitie naar een economie die groener, menselijker en innovatiever is.

Uitgebreide fondsinformatie

Voorbeelden

Triodos Multi Impact Fonds belegt via Triodos Sustainable Trade Fund bijvoorbeeld in:

Conocado, Domincaanse Republiek

conocado 218 x 161 

Triodos Multi Inpact Fund belegt via Triodos Cultuurfonds bijvoorbeeld in:

Metaalkathedraal, Utrecht

metaalkathedraal 218 x 161