Energietransitie

Triodos Bank financiert pioniers die de energietransitie aanjagen

Benieuwd hoe de toekomst van onze energievoorziening er uit gaat zien?

Meld je aan voor onze e-mailnieuwsbrief

Onze missie is om geld te laten werken aan positieve sociale, ecologische en culturele verandering. Graag blijven we met je in contact en laten we zien hoe je geld positieve impact maakt.

Maak je keuze

Nieuws voor iedereen
Vol verhalen over duurzame ondernemers en projecten die we financieren. Inclusief tips over een groenere levensstijl en aanbiedingen van ondernemers.

Nieuws voor duurzame ondernemers
Met nieuws en tips voor duurzame ondernemers. Je ontvangt ook bericht over speciale ondernemersevenementen.

Nieuws voor duurzame beleggers
Met inzicht in de positieve impact van beleggen bij Triodos en het laatste nieuws over beleggen bij Triodos Bank.

Informatie en inspiratie over duurzaam wonen
Ben je nog alle mogelijkheden aan het bekijken om je droomhuis te kopen? Of wil je meer weten over duurzaam wonen en (ver)bouwen? Laat je inspireren met onze verhalen en tips.

We gebruiken je persoonsgegevens alleen om de e-mailnieuwsbrief te versturen. Je kunt je op elk moment afmelden via de link onderaan iedere nieuwsbrief.

vereist

Je gegevens

Sluit je aan bij Triodos Bank

Wil je ook graag verandering zien in de wereld? Perspectief voor onze boeren, een eerlijke en sociale woningmarkt, een ander voedselsysteem? Sluit je aan bij Triodos Bank. Met al onze producten kun jij het verschil maken.

Bekijk onze andere thema's

Onze stappen in energie en klimaat

Groene en betaalbare energie speelt volgens Triodos Bank een sleutelrol in een duurzame samenleving. Met slimme financieringsoplossingen ondersteunen we ondernemers en particulieren die zelf aan de slag gaan met hun schone energievoorziening. Zo financieren we lokale energiecoöperaties maar ook pioniers op het gebied van dubbelgebruik van land, zoals zonnepanelen op een afvalberg of in de wei.