1. Vergroen je zzp-pensioen: 6 concrete tips

Als zzp’er kun je zélf bepalen hoe je je pensioen regelt. Dat biedt duurzame kansen. Maar hoe doe je dat als zzp’er? Opbouwen van een groen pensioen.

> Ontdek hoe

2. 8 circulaire producten voor de zzp'er

Jouw bureau, fiets, koffie of tabletsleeve. Van al deze producten zijn circulaire varianten te vinden.

> Bekijk de producten

De tabletsleeve van i-did
De tabletsleeve van i-did.

3. Prinsjesdag 2019: 5 (duurzame) plannen voor zzp'ers

Welke duurzame veranderingen kun je dit jaar verwachten? In dit overzicht een aantal plannen die tijdens Prinsjesdag vorig jaar werden gepresenteerd en inmiddels van kracht zijn. Zo wordt diesel en benzine duurder en is er subsidie voor ondernemers die werken aan 'demonstratieprojecten' gericht op de circulaire economie. 

> Naar de plannen van Prinsjesdag

4. Hoe richt je een Broodfonds snel en eenvoudig op

Weinig zzp'ers zijn verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid. Hoge kosten en veel geregel maken het er niet aantrekkelijker op. Gelukkig is er een vriendelijk en goedkoop alternatief: het Broodfonds. Hoe werkt dat?

> Zo verzeker je je tegen arbeidsongeschiktheid

Triodos Broodfonds Rekening

Een bankrekening voor Broodfondsleden

Broodfondsen zijn kleinschalig, persoonlijk, en gebaseerd op transparantie en onderling vertrouwen. Dat zijn waarden waar Triodos Bank zich in herkent. Daarom bieden wij een speciale Broodfondsrekening: een bankrekening waar Broodfondsleden hun maandelijkse bijdrage op sparen.

Ontdek hoe het werkt

5. Klaar met je klussen: 9 inspirerende plekken in Nederland om tot rust te komen

Het bestaan als zzp’er kan stressvol zijn, zelfs in de vakantieperiode. Soms móét je er gewoon even tussenuit. En dan het liefst niet te ver weg, maar wél naar een inspirerende omgeving. Met aandacht voor duurzaamheid. Wij zochten de negen mooiste plekjes voor je uit.

> Ontdek de plekjes

Camping Buitenland
Camping Buitenland. Foto: Aline Bouma