Hoe verwijder ik een periodieke overboeking?

Je verwijdert een periodieke overboeking via de app. Het is alleen mogelijk de hele reeks te verwijderen.

Zo werkt het:

1. Log in op de Mobiel Bankieren app
  2. Selecteer de rekening waarvan je periodiek overboekt
  3. Klik op Gepland
  4. Selecteer de periodieke overboeking
  5. Klik op Verwijderen en bevestig de verwijdering met je 5-cijferige inlogcode

Geen app?

Heb je geen app en log je in met een Identifier of gebruikersnaam en wachtwoord?  Verwijder dan de periodieke overboeking via Internet Bankieren:

1. Log in op Internet Bankieren
  2. Klik op de rekening waarvan je periodiek overboekt
  3. Klik op Gepland
  4. Klik op de periodieke overboeking
  5. Klik op Verwijderen en bevestig de verwijdering Identifier of gebruikersnaam en wachtwoord

Let op: Als je gebruik maakt van Mobiel Bevestigen, verwijder je een periodieke overboeking altijd via de Mobiel Bankieren app.