Hoe stel ik een periodieke overboeking in?

Je stelt een periodieke overboeking eenvoudig in via onze mobiele app of via Internet Bankieren:

Via de app:

1. Log in
  2. Tik op je rekening
  3. Tik op Overschrijven en vul de betaalgegevens in
  4. Vul indien gewenst een omschrijving of betalingskenmerk in
  5. Tik op Datum
  6. Selecteer bij Datum de datum waarop de overboeking moet plaatsvinden
  7. Vul bij Frequentie in hoe vaak je de periodieke overboeking wilt uitvoeren
  8. Bij Einddatum stel je in wanneer je de periodieke overboeking voor het laatst wilt uitvoeren. Je kunt ook kiezen voor Geen einddatum
  9. Bij Aantal stel je het aantal keer in dat je de periodieke overboeking wilt uitvoeren. Je kunt ook kiezen voor Onbeperkt
  10. Klik op Opslaan
  11. Klik op Bevestigen en bevestig de periodieke overboeking met je 5-cijferige inlogcode

Via Internet Bankieren:

Je kunt alleen een periodieke overboeking instellen als je inlogt bij de Identifier. Heb je geen Identifier? Stel dan je periodieke overboeking in via de app

1. Log met de Identifier in op Internet Bankieren
    • Als je inlogt met de app, dan stel je de periodieke overboeking in via de app
  2. Klik op Opdrachten
  3. Vul de betaalgegevens in
  4. Klik bij Datum in het groene invulveld
  5. Kies bij Wanneer de datum waarop je de overboeking wilt uitvoeren
  6. Kies bij Hoe vaak de frequentie van de overboeking
  7. Klik op Opslaan
  8. Klik op Betalen en volg de stappen

Vervolg

De periodieke overboeking gaat van start op de opgegeven begindatum.