Hoe stel ik een periodieke overboeking in?

U stelt een periodieke overboeking eenvoudig in via onze mobiele app of via Internet Bankieren:

Via de app:

1. Log in.
  2. Tik op uw rekening.
  3. Tik op Overschrijven en vul de betaalgegevens in.
  4. Tik op Uitvoerdatum.
    • Bij Frequentie stelt u in hoe vaak de periodieke overboeking wilt uitvoeren.
    • Bij Begindatum stelt u in wanneer de periodieke overboeking voor het eerst wilt uitvoeren.
    • Bij Einddatum stelt u in wanneer de periodieke overboeking voor het laatst wilt uitvoeren. U kunt ook kiezen voor Geen einddatum.
    • Bij Aantal stelt u het aantal keer in dat de periodieke overboeking wilt uitvoeren. U kunt ook kiezen voor Onbeperkt.
  5. Tik op Opslaan.
  6. Tik op Bevestigen en bevestig de periodieke overboeking met uw 5-cijferige inlogcode.

Via Internet Bankieren:

1. Log in via Internet Bankieren
  2. Klik op Betalen
  3. Klik op Periodieke Opdracht
  4. Vul de betaalgegevens in en klik op Opslaan & naar verzendlijst

1. Laat het veld Aantal betalingen of Laatste uitvoerdatum leeg als u de periodieke overboeking voor onbepaalde tijd wilt instellen
  5. Vink de periodieke opdracht aan en klik op Verzenden
  6. Volg de instructies op het scherm en klik op Verzenden

Vervolg

Uw periodieke overboeking start vanaf de door u opgegeven begindatum.