Hoe stel ik een periodieke overboeking in?

Je stelt een periodieke overboeking eenvoudig in via onze mobiele app of via Internet Bankieren:

Via de app:

1. Log in
  2. Klik op je rekening
  3. Klik op Overschrijven en vul de betaalgegevens in
  4. Klik op Uitvoerdatum
    • Bij Frequentie stel je in hoe vaak je de periodieke overboeking wilt uitvoeren
    • Bij Begindatum stel je in wanneer je de periodieke overboeking voor het eerst wilt uitvoeren
    • Bij Einddatum stel je in wanneer je de periodieke overboeking voor het laatst wilt uitvoeren. Je kunt ook kiezen voor Geen einddatum
    • Bij Aantal stelt je het aantal keer in dat je de periodieke overboeking wilt uitvoeren. Je kunt ook kiezen voor Onbeperkt
  5. Klik op Opslaan
  6. Klik op Bevestigen en bevestig de periodieke overboeking met je 5-cijferige inlogcode

Via Internet Bankieren:

1. Log in via Internet Bankieren
  2. Klik op Betalen
  3. Klik op Periodieke Opdracht
  4. Vul de betaalgegevens in en klik op Opslaan & naar verzendlijst

Laat het veld Aantal betalingen of Laatste uitvoerdatum leeg als je de periodieke overboeking voor onbepaalde tijd wilt instellen

5. Vink de periodieke opdracht aan en klik op Verzenden
  6. Volg de instructies op het scherm en klik op Verzenden

Vervolg

De periodieke overboeking gaat van start op de opgegeven begindatum.