Hoe stel ik een periodieke overboeking in?

Je stelt een periodieke overboeking eenvoudig in via onze mobiele app of via Internet Bankieren:

Via de app:

1. Log in
  2. Klik op je rekening
  3. Klik op Overschrijven en vul de betaalgegevens in
    1. Wil je een betalingskenmerk meesturen, vul deze dan in als omschrijving bij Omschrijving/betalingskenmerk. Dat betekent dat je geen vinkje zet achter Betalingskenmerk
  4. Klik op Uitvoerdatum
    • Bij Frequentie stel je in hoe vaak je de periodieke overboeking wilt uitvoeren
    • Bij Begindatum stel je in wanneer je de periodieke overboeking voor het eerst wilt uitvoeren
    • Bij Einddatum stel je in wanneer je de periodieke overboeking voor het laatst wilt uitvoeren. Je kunt ook kiezen voor Geen einddatum
    • Bij Aantal stel je het aantal keer in dat je de periodieke overboeking wilt uitvoeren. Je kunt ook kiezen voor Onbeperkt
  5. Klik op Opslaan
  6. Klik op Bevestigen en bevestig de periodieke overboeking met je 5-cijferige inlogcode

Via Internet Bankieren:

1. Log met de Identifier in op Internet Bankieren
    • Als je inlogt met de app, dan stel je de periodieke overboeking in via de app
  2. Klik op Opdrachten
  3. Vul de betaalgegevens in
  4. Klik bij Datum in het groene invulveld
  5. Kies bij Frequentie hoe vaak je de overboeking wilt uitvoeren
    • Bij Begindatum stel je in wanneer je de periodieke overboeking voor het eerst wilt uitvoeren
    • Bij Einddatum stel je in wanneer je de periodieke overboeking voor het laatst wilt uitvoeren. Je kunt ook kiezen voor Geen einddatum
    • Bij Aantal stel je in hoe vaak je de overboeking wilt uitvoeren. Je kunt ook kiezen voor Onbeperkt
  6. Klik op Opslaan
  7. Klik op Betalen en volg de stappen

Vervolg

De periodieke overboeking gaat van start op de opgegeven begindatum.