Hoe stel ik een periodieke overboeking in?

Je stelt een periodieke overboeking eenvoudig in via onze mobiele app of via Internet Bankieren:

Via de app:

1. Tik op Overschrijven en vul de betaalgegevens in
  2. Tik op Datum en selecteer de datum waarop de overboeking moet plaatsvinden
  3. Vul bij Frequentie in hoe vaak je de periodieke overboeking wilt uitvoeren
    • Bij Einddatum kun je instellen wanneer je de periodieke overboeking voor het laatst wilt uitvoeren
    • Bij Aantal kun je het aantal keer instellen dat je de periodieke overboeking wilt uitvoeren
  4. Klik op Opslaan
  5. Klik op Bevestigen en bevestig de periodieke overboeking met je 5-cijferige inlogcode

Via Internet Bankieren:

Je kunt alleen een periodieke overboeking instellen als je inlogt met de Identifier. Heb je geen Identifier? Stel dan je periodieke overboeking in via de app

1. Klik op Opdrachten en vul de betaalgegevens in
    • Wil je een betalingskenmerk opgeven, vul dit dan in bij Omschrijving
  2. Klik bij Datum in het groene invulveld
  3. Kies bij Wanneer de datum waarop je de overboeking wilt uitvoeren
  4. Kies bij Hoe vaak de frequentie van de overboeking
  5. Klik op Opslaan
  6. Klik op Betalen en volg de stappen

Vervolg

De periodieke overboeking gaat van start op de opgegeven begindatum.