Hoe koppel ik mijn zakelijke rekening(en) aan mijn boekhoudpakket?

Met de volgende boekhoudprogramma’s is een koppeling mogelijk:

Zo werkt het:

1. Ga naar onze website en klik op Inloggen.
  2. Klik op Overzichten > Boekhoudkoppelingen.
  3. Selecteer het boekhoudpakket dat u wilt koppelen.
  4. Klik op Aanvragen/wijzigen.
  5. U wordt automatisch doorgelinkt naar uw boekhoudprogramma. Doorloop de aangegeven stappen.
  6. U wordt automatisch teruggeleid naar Boekhoudkoppelingen in Internet Bankieren.
  7. Klik op Naar autoriseren en doorloop de stappen.

Vervolg
Na de koppeling wordt er dagelijks een bestand met bij- en afschrijvingen en saldogegevens doorgestuurd naar uw boekhoudprogramma.