Hoe koppel ik mijn zakelijke rekening(en) aan mijn boekhoudpakket?

Met de volgende boekhoudprogramma’s is een koppeling mogelijk:

Zo werkt het:

1. Log in via Internet Bankieren
  2. Klik op Overzichten > Boekhoudkoppelingen
  3. Selecteer het boekhoudpakket dat u wilt koppelen
  4. Klik op Aanvragen/wijzigen
  5. Je wordt automatisch doorgelinkt naar het boekhoudprogramma. Doorloop de aangegeven stappen
  6. Je  wordt automatisch teruggeleid naar Boekhoudkoppelingen in Internet Bankieren
  7. Klik op Naar autoriseren en doorloop de stappen

Vervolg
Na de koppeling wordt er dagelijks een bestand met bij- en afschrijvingen en saldogegevens doorgestuurd naar het boekhoudprogramma.