In een periode van acht maanden neemt u deel aan vijf ontmoetingen met een selecte groep van vijftien ondernemers. Tijdens deze ontmoetingen staan uitwisseling, inspiratie, verdieping en ondernemerschap centraal.
Samen met experts en andere ondernemers ontwikkelt u aan de hand van praktijkcases handvatten voor het geven van een impuls aan uw onderneming. De vijf ontmoetingen hebben elk hun eigen thema met duurzaamheid als basis:

  • Leiderschap
  • Financieel management
  • Marktstrategie
  • Menskracht
  • Duurzame impact

Speciale ontmoeting Hart-Hoofd Impuls ‘Versnel de verandering’

Op dinsdag 29 mei 2018


headerHHIspeciaal2018

Een speciale ontmoeting exclusief voor de deelnemers van Hart-Hoofd Impuls edities 1, 2 en 3. Dit wordt een bijeenkomst waarbij de deelnemers van beide edities elkaar ontmoeten en elkaars groei stimuleren door met elkaar in gesprek te gaan over de thema’s die jullie bezighouden. De verschillende visies en de kennis en ervaring van de deelnemers geeft je een ander perspectief op je eigen vraagstukken.

Aansluitend nemen we deel aan Triodos Hart-Hoofd Ondernemers dat op dezelfde locatie plaatsvindt vanaf 16.00 uur.

Programma

13:00 uur Inloop en ontvangst
14:00 uur Start programma: welkom door Triodos Bank
14:20 uur Kennismaken
14:50 uur Ontmoeting en verdieping op thema's
15:50 uur Terugblik en conclusie
16:00 uur Einde bijeenkomst en start Triodos Hart-Hoofd Ondernemers

Deelnemen aan Hart-Hoofd Ondernemers

Na deze extra ontmoeting met de ondernemers van Hart-Hoofd Impuls kun je aansluiten bij de jaarlijkse bijeenkomst Triodos Hart-Hoofd Ondernemers en een sessie naar keuze volgen. Bekijk het overzicht van dit programma.

Wat houdt je bezig?

Wil je aangeven over welke onderwerpen of thema’s je graag kennis en ervaring wil uitwisselen tijdens de bijeenkomst? Geef daarbij aan welke specifieke vragen je over het onderwerp hebt en/of welke dilemma’s je ervaart. Graag je reactie uiterlijk 9 mei mailen naar Sophie Veltkamp.

Laat ons weten of je komt

Wil je ons zo spoedig mogelijk, en voor 9 mei laten weten of je aanwezig bent bij deze speciale ontmoeting?
Stuur hiervoor een bericht naar Sophie Veltkamp. Geef hierbij ook aan of je aansluitend wilt deelnemen aan Triodos Hart-Hoofd Ondernemers en of je dieetwensen hebt.

Overzicht deelnemers Hart-Hoofd Impuls editie 1, 2 en 3

Voor deze ontmoeting zijn de deelnemers van Hart-Hoofd Impuls 1, 2 en 3 uitgenodigd. Bekijk wie dit zijn.