Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Foenix Kringloop en Reïntegratie - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Fietsplus Geert Rijs Fietsplus Geert Rijs Winkels Non-food
Fietswinkel de Pasvorm Fietswinkel de Pasvorm Winkels Non-food
Goodbrandz Goodbrandz Winkels Non-food
Het Honingmagazijn Het Honingmagazijn Winkels Non-food

Foenix Kringloop en Reïntegratie

Winkels Non-food (Sociale economie)

De missie van kringloopcentrum ‘Foenix Kringloop en Reïntegratie’ in Apeldoorn is het begeleiden en reïntegreren van mensen richting de reguliere arbeidsmarkt. Ook heeft Foenix een opvangfunctie. Deze missie wordt opgehangen aan een milieudoelstelling, waarbij het inzamelen van herbruikbare goederen en het gereedmaken van deze goederen voor verkoop in de twee kringloopwinkels van Foenix centraal staat. Om inzicht te geven in het kringloopproces en om het milieubewustzijn te activeren, organiseert Foenix Kringloop en Reïntegratie voor onderwijsinstellingen, verenigingen en belangstellenden rondleidingen en lezingen. Voor scholen worden in samenwerking met collega kringloopbedrijven lesprogramma’s gemaakt die kinderen op een actieve wijze laten kennis nemen met het kringloopproces.

http://www.foenix.nu

Winkels Non-food

In deze sector financiert Triodos Bank een breed scala aan duurzame winkeliers. Vaak zijn dat gespecialiseerde winkels met ambachtelijke producten.

Adres:
Koningslijn 30-32
7312 GH
Apeldoorn
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.