Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van EsteamWork - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

EsteamWork

Ontwikkelingssamenwerking (Sociale economie)

Esteamwork is een uniek bedrijf dat bemiddelt tussen ontwikkelingsorganisaties en commerciële bedrijven die graag maatschappelijk verantwoord willen ondernemen. Esteamwork organiseert daartoe bijvoorbeeld 'learning jouneys'. In deze 'journeys' krijgen Nederlandse bedrijven de kans om hun eigen expertise en kennis in te zetten ten behoeven van bedrijven en organisaties in ontwikkelingslanden. Zo kan een vastgoedbedrijf meehelpen met het ombouwen van sloppenwijken en een automatiseringsbedrijf helpen bij het digitaliseren van de administratie bij een lokaal goed doel.

http://www.esteamwork.nl

Ontwikkelingssamenwerking

In deze sector financiert Triodos Bank microfinancierings- instellingen, gecertificeerde biologische producenten, distributie en detailhandel, producenten en eindgebruikers; maar ook projecten op het gebied van electrificatie, drinkwater en afvalwater.

Adres:
Baarsjesweg 311
1058 AH
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

De Koffiefabriek
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .