Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Duurzame Energie Veenendaal Oost - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
De Jong Verpakkingen De Jong Verpakkingen Duurzame energie
Delta Windpark Delta Windpark Duurzame energie

Duurzame Energie Veenendaal Oost

Duurzame energie (Natuur en milieu)

De Gemeente Veenendaal heeft in samenwerking met Quattro Energie een energieonderneming opgericht: DEVO BV (Duurzame Energie Veenendaal-oost). DEVO levert duurzame energie in de woonwijk Veenendaal-Oost. Het duurzame energiesysteem van DEVO bestaat uit verschillende elementen, die zich eigenlijk grotendeels buiten de woningen bevinden. De belangrijkste onderdelen zijn de warmtepomp, twee ondergrondse opslaglocaties en een warmtekrachtcentrale. In de woningen is geen bijzondere apparatuur voor de opwekking van de warmte en koeling nodig. Via de leidingen van het distributiesysteem wordt de warmte of koeling gedistribueerd naar de woningen.De woningen worden voorzien van een warmtemeter voor de registratie van de energie die nodig is voor het verwarmen van de woning. Deze warmtemeter registreert tevens het verbruik van de energie voor het verwarmen van het warmtapwater. Op basis van deze meter wordt het verbruik met de bewoner afgerekend.

http://www.devo-veenendaal.nl/

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Adres:
Vendelier 4-II
3905 PA
Veenendaal
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.