Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Dr. Hauschka Cosmetica - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
De Click De Click Professionele diensten
De Markies Nijmegen De Markies Nijmegen Professionele diensten
Enclude Enclude Professionele diensten
Engage! Engage! Professionele diensten

Dr. Hauschka Cosmetica

Professionele diensten (Sociale economie)

Dr.Hauschka Cosmetica maakt sinds 1967 honderd procent natuurzuivere cosmetica. De kracht van het merk is het ritmische productieproces. Tijdens dit proces worden de plantenextracten afwisselend blootgesteld aan warmte en kou, licht en donker en behouden zo hun levenskracht. De cosmetica van Dr.Hauschka stimuleert op die manier het in balans komen van huid, lichaam en geest bij de gebruiker. Voor de bereiding wordt alleen gebruik gemaakt van plantaardige oliën, minerale pigmenten, vetten, wassen en extracten uit geneeskrachtige planten. De grondstoffen die gebruikt worden in Dr.Hauschka Cosmetica zijn biologisch - dynamisch geteeld. De producten zijn vrij van chemisch-synthetische geur- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen en worden niet op dieren getest. Dr.Hauschka Cosmetica gaat op een menswaardige, verantwoorde en duurzame manier om met dieren, het milieu en de maatschappij. Dr. Hauschka, uit de natuur, voor de mens.

http://www.drhauschka.nl

Professionele diensten

In deze sector financiert Triodos Bank dienstverlenende bedrijven, die een evenwicht zoeken tussen People, Planet en Profit. Hierbij kunt u denken aan adviesbureaus, architecten, aannemers en dienstverleners aan particulieren.

Adres:
Verryn Stuartlaan 48
2288 EN
Rijswijk
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.