Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Deli Harmony - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
De Werkbij De Werkbij Natuurvoeding
Dekker's Hoeve Dekker's Hoeve Natuurvoeding
Driekant Broodfabriek Driekant Broodfabriek Natuurvoeding
Driekant Driekant Natuurvoeding

Deli Harmony

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

Als een van de oprichters van de bekende Groene Weg Slagerijen is Henk van Oers al sinds 1981 actief in biologisch vlees en biologische vleesproducten. Na verkoop van de Groene Weg in 2004 is hij met Deli Harmony gestart in 2006. Deli Harmony staat voor Delicatessen geproduceerd in Harmonie met natuur en milieu. Deli Harmony is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van vleeswaren en worstsoorten afkomstig uit de biologische landbouw. Belangrijk binnen het concept van Deli Harmony is dat de producten een goede uitstraling hebben, lekker van smaak zijn en bereikbaar voor iedereen door een aanvaardbare prijs. Het op een constant hoog niveau produceren van smaakvolle biologische vleesproducten begint met het gebruik van uitsluitend verse en hoogwaardige grondstoffen. Vanzelfsprekend werkt Deli Harmony volgens het kwaliteitssysteem HACCP. Dit houdt in dat er consequent gewerkt wordt onder hoge kwaliteitsnormen met betrekking tot voedselveiligheid, versheid en hygiëne.

http://www.deliharmony.nl

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
De Hootkamp 6
5321 JT
Hedel
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.