Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van De Werkbij - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
De Vlierstee De Vlierstee Natuurvoeding
Dekker's Hoeve Dekker's Hoeve Natuurvoeding
Deli Harmony Deli Harmony Natuurvoeding

De Werkbij

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

De familie Verrips is vanaf 1 maart 2009 eigenaar van De Werkbij. Samen met het team wordt gewerkt aan alle mooie facetten van de bijen. Kees Verrips heeft samen met Jannitha Verrips de algehele leiding en ook de oudste kinderen dragen al een steentje bij. Kees Verrips houdt zich voornamelijk bezig met de bijen en de verhuur van de volken voor de bestuiving, ondersteunt door een professioneel team van imkers. Het bedrijf bestaat uit de imkerij de winkel in Rhenen de nevenvestiging in Emst en de twee franchise winkels in Haarlem en Naaldwijk. Ook vervult de Werkbij een belangrijke groothandelstaak op het gebied van pure honing, honing gerelateerde producten, apitherapie, imkerartikelen en glaswerk. De imkerij omvat zo’n 400 bijenvolken en is daarmee een van de grootste van Nederland. De winkels zijn een begrip in de imkerwereld en verkopen naast alle denkbare bijenproducten ook alle benodigdheden voor de (professionele) imker. Gasten zijn altijd welkom voor een kop koffie of thee, in een van de winkels.

http://www.dewerkbij.nl

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Noordelijke Meensteeg 18
3911 SE
Rhenen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.