Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

De Schermer

Zorg (Sociale economie)

De Schermer is de zorgboerderij van Michel en Julia Broersen nabij Alkmaar. Op de boerderij worden dagbestedingen voor verstandelijk gehandicapten, demente ouderen en vroeg dementerenden aangeboden. Deze groepen kunnen dan afhankelijk van hun interesses en mogelijkheden diverse klusjes doen op de boerderij. Michel en Julia Broersen worden hierbij ondersteund door een groep enthousiaste mensen met achtergronden in de zorg.

http://www.zorgboerderijdeschermer.nl

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiƫle status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Oosternotweg 1
1636 WG
Schermerhorn
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.