Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van De Reestlandhoeve - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
De Muyehof De Muyehof Biologische landbouw
De Oude Streek De Oude Streek Biologische landbouw
De Ridammerhoeve De Ridammerhoeve Biologische landbouw
De Sterregaard De Sterregaard Biologische landbouw

De Reestlandhoeve

Biologische landbouw (Natuur en milieu)

Wijngoed De Reestlandhoeve in Balkbrug is een sterke loot aan de uitdijende rank van de Nederlandse wijngaarden. Het wijngoed staat, ondanks zijn jonge leeftijd, bekend om zijn excellente kwaliteitswijnen. Het wijngoed, gelegen in het Reestdal, heeft uitstekende condities zoals een ijzeroer houdende, zanderige en waterdoorlatende bodem. De wijnen worden zeer gewaardeerd door tophoreca en de echte wijnliefhebber. Er zijn reeds verschillende nationale en internationale prijzen gewonnen met de wijnen.

http://www.reestlandhoeve.nl

Biologische landbouw

Biologische landbouw erkent de relatie tussen de omgeving, gezondheid en wat we eten. Daarnaast krijgt dierenwelzijn, het vermijden van gebruik van pesticiden en kunstmest veel aandacht. Biologische landbouw stoot minder CO2 uit dan traditionele landbouw en voorkomt uitputting natuurlijke hulpbronnen. Daarom financiert Triodos Bank in deze sector biologische bedrijven die zuivel en vlees produceren en bosbouwers en fruittelers.  

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiële status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Hoofdweg 21
7707 RB
Balkbrug
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.