Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

De Oordhoeve

Zorg (Sociale economie)

De Oordhoeve is een zorgboerderij in het Binnenveld, aan de rand van Veenendaal. Sinds maart 2007 wonen daar Mincke van Schuppen, Roel Bakker en hun kinderen. Hun droom is het creëren van een plek voor jong en oud. Een plek waar iedereen welkom is, en waar dagbesteding rondom het landleven, met dieren, tuin, boomgaard, creativiteit, en bovenal aandacht voor elkaar centraal staan. Van Schuppen en Bakker werken vanuit een christelijke overtuiging. Het doel van de zorgboerderij is om zorg, educatie en recreatie met elkaar te verbinden op hun erf. De dagbesteding op de boerderij bestaat uit het verzorgen van de dieren, het bewerken van de moestuin, het ontwikkelen en stimuleren van creativiteit en het werken op het land. Op de Oordhoeve brengen Van Schuppen en Bakker verschillende doelgroepen met elkaar in contact. Dus, mensen met en zonder een beperking. De wisselwerking tussen deze groepen is voor allen stimulerend.

http://www.oordhoeve.nl

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Maanderbroekweg 10
6718 PC
Ede Gelderland
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.