Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van De Heulhoeve - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
De Genneper Hoeve De Genneper Hoeve Biologische landbouw
De Groene Griffioen De Groene Griffioen Biologische landbouw
De Hooge Stoep De Hooge Stoep Biologische landbouw
De Horsterhof De Horsterhof Biologische landbouw

De Heulhoeve

Biologische landbouw (Natuur en milieu)

De Heulhoeve is een biologische tuinderij van de familie van Aart in Hoeven. De familie teelt al 19 jaar onder het EKO- keurmerk. Samen met een aantal andere bio- bedrijven uit de regio heeft de familie van Aart de “Biologische Producenten Vereniging West-Brabant” opgericht. Ieder bedrijf heeft zijn eigen specialisme, maar samen hebben zij een ruim assortiment van o.a. aardappelen, groenten, fruit, kaas, eieren en vlees.

http://www.heulhoeve.nl

Biologische landbouw

Biologische landbouw erkent de relatie tussen de omgeving, gezondheid en wat we eten. Daarnaast krijgt dierenwelzijn, het vermijden van gebruik van pesticiden en kunstmest veel aandacht. Biologische landbouw stoot minder CO2 uit dan traditionele landbouw en voorkomt uitputting natuurlijke hulpbronnen. Daarom financiert Triodos Bank in deze sector biologische bedrijven die zuivel en vlees produceren en bosbouwers en fruittelers.  

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiële status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Heul 63
4741 RB
Hoeven
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.