Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van De Groene Weg Breda - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Café de Ceuvel Café de Ceuvel Natuurvoeding
De Groene Passage De Groene Passage Natuurvoeding

De Groene Weg Breda

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

De Groene Weg in Breda is de biologische Slagerij van Alex Griffioen. De winkel is een onderdeel van de “De Groene Weg” franchise. Dit is een franchise formule van biologische slagerijen verspreid over heel Nederland. De slagerij kenmerkt zich door een uitgebreid assortiment van topkwaliteit biologisch vlees, goed opgeleid personeel en een uitstekende hygiëne.

http://breda.degroeneweg.nl/

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiële status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Ginnekenweg 1
4818 JA
Breda
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

De Koffiefabriek
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .