Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van City Life Church - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

City Life Church

Levensbeschouwing (Cultuur en welzijn)

City Life Church is een bruisende, evangelische gemeente, opgezet in 1995 door Erald en Mathilde van de Ridder. City Life Church is een evangelische gemeente van inmiddels 650 leden die nog steeds groeit en is aangesloten bij de landelijke Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten, VPE. De VPE maakt internationaal deel uit van de Assemblies of God Churches. Het bestuur bestaat uit oudsten. Leidraad is de Bijbelse boodschap in een eigentijds jasje. Daarmee trekt de Gemeente Sion veel jongeren. Er worden cursussen gegeven variërend van een huwelijkscursus tot een leiderschapscursus, maar ook muziek en dans.

http://www.siondenhaag.nl

Levensbeschouwing

Triodos Bank financiert een breed palet van ondernemers en initiatieven die op een of andere manier bijdragen aan kwaliteit van leven. Vanuit onze visie dat elk individu zichzelf binnen zijn of haar eigen levensbeschouwing moet kunnen ontplooien, financieren wij ook levensbeschouwelijke initiatieven van verschillende gezindte en uiteenlopende opvattingen.

Adres:
Escamplaan 280
Den Haag
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.