Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Borstvoedingspraktijk Osdorp

Zorg (Sociale economie)

Borstvoedingspraktijk Osdorp is de borstvoedingspraktijk van lactatiedeskundige Trudy van der Helm. Vanuit deze Praktijk ondersteunt Trudy van der Helm ouders (moeders) bij de borstvoeding. Consulten vinden meestal bij de mensen thuis plaats. Trudy gelooft dat de eigen omgeving van moeder, kind en ook vader de beste basis is om met borstvoeding te beginnen. Alle benodigde hulpmiddelen, zoals borstkolfapparaten en babyweegschalen, kunnen bij Borstvoedingspraktijk Osdorp worden gehuurd of gekocht. Uiteraard kan Trudy u ook uitgebreid adviseren over de meeste geschikte producten tijdens de borstvoedingsperiode, zoals bijvoorbeeld tepelzalf en bewaarmiddelen. Daarnaast vindt u bij de praktijk ook een ruime collectie borstvoedingskleding. Bij de Borstvoedingspraktijk Osdorp kunt u kortom met al uw vragen over borstvoeding terecht.

http://www.borstvoedingspraktijkosdorp.nl

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Pieter Callandlaan 521
1068 NN
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.