Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Bob Orange Bicycles - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Atelier de l'Armée Atelier de l'Armée Winkels Non-food
Belfra Holding Belfra Holding Winkels Non-food
Charlie + Mary Charlie + Mary Winkels Non-food
De Amaranth De Amaranth Winkels Non-food

Bob Orange Bicycles

Winkels Non-food (Sociale economie)

Bob Orange Bicycles V.O.F. (BOB), een door Titus Fekkes, Ada Bergmans en Karola Einecke in 2001 opgerichtte fietsenwinkel. Alledrie zijn zij gediplomeerde en professionele fietsenmakers en werken al zo’n twaalf tot twintig jaar in het fietsvak. Dagelijks worden hier de meest uiteenlopende reparaties uitgevoerd. Ze streven ernaar de reparaties zo snel mogelijk uit te voeren, het liefst dezelfde dag nog. Ook bent u altijd welkom voor een gratis controle, eventuele snelle hulp om weer door te kunnen of voor een reparatietip en –advies over onderhoud van je fiets. BOB heeft een ruim assortiment aan (tweedehands) fietsen in huis. Ze zijn gespecialiseerd in stadsfietsen voor het woon- en werkverkeer en in vouwfietsen voor wanneer u met de trein reist. Wanneer uw kinderen niet meer op uw fiets passen biedt BOB een kindervervoerfiets zoals een cargo(bak)fiets, een kindertandem- of tweelingfiets en natuurlijk kinderfietsen.

http://www.boborangebicycles.nl/index_1024.html

Winkels Non-food

In deze sector financiert Triodos Bank een breed scala aan duurzame winkeliers. Vaak zijn dat gespecialiseerde winkels met ambachtelijke producten.

Adres:
Weteringschans 195
1017 XE
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.