Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Biovergisting Regeling - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Wolverei Kaasmakerij Wolverei Kaasmakerij Biologische landbouw
Aurora Futura Aurora Futura Duurzame energie
Boreas Wind Boreas Wind Duurzame energie

Biovergisting Regeling

Duurzame energie (Natuur en milieu)

Biovergisting Regeling heeft een vergistinginstallatie. Hierin worden diverse organische restmaterialen vergist. Deze materialen komen deels van het eigen bedrijf o. a. gras, snijmaïs en mest. Tevens word er restmateriaal stro- en rundveemest van melkveebedrijven meevergist. Het biogas dat deze installatie produceert word via een motor (warmtekracht koppeling) omgezet in elektriciteit en warmte. De warmte word deels gebruikt op het eigen bedrijf. De elektriciteit wordt aan het net geleverd.

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiƫle status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Uiterdijkenweg 61
8372 VL
Baarlo OV
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.