Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Biologische ambachtelijke Slagerij Hovenkamp - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
BioToko BioToko Natuurvoeding
Brandt & Levie B.V. Brandt & Levie B.V. Natuurvoeding
Bret Bret Natuurvoeding

Biologische ambachtelijke Slagerij Hovenkamp

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

In Zutphen zit de biologisch ambachtelijke slagerij van Harm-Jan Hovenkamp. Sinds 1990 maakt Harm-Jan Hovenkamp zich iedere dag met plezier sterk voor lekker, natuurlijk vlees. In een prachtig monumentaal pand in het hartje van Zutphen verkoopt Harm-Jan Hovenkamp een uitgebreid assortiment van biologische vleesproducten en aanverwante heerlijkheden. De slagerij stelt hoge eisen aan haar producten en biedt enkel veilige, gecontroleerde, kwalitatief hoogwaardige producten aan.

http://www.ecoslager.nl

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiële status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Lange Hofstraat 28
7201 HV
Zutphen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

De Koffiefabriek
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .