Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Beeldhouwcentrum Koudum - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Bart Reindersma Bart Reindersma Kunst en cultuur
Beeldenboot Beeldenboot Kunst en cultuur
Bernhard Touwen Bernhard Touwen Kunst en cultuur
Bianca Runge Bianca Runge Kunst en cultuur

Beeldhouwcentrum Koudum

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Beeldhouwcentrum Koudum ligt in het Friese dorp Koudum in een landelijke omgeving vlakbij de mooie Friese meren. Het is een dynamisch beeldhouwcentrum bestaande uit twee ateliers, een binnen- en buitengalerie en een winkel. Het centrum biedt talloze cursussen en workshops voor beginners en gevorderden die ontspannen in de wereld van de kunst bezig willen zijn. De ateliers vormen het hart van het centrum en zijn een ontmoetingsplaats voor jong en oud. Het is ruimte waarbinnen kunst toegankelijk is voor iedereen, waar creativiteit de boventoon voert en waar hard werken en plezier samengaan. In de galerie van het centrum worden beelden tentoongesteld, evenals buiten op het Frieslandplein. Ook is er elk jaar een kunstroute door het dorp Koudum. Het overkoepelende doel is om de beeldhouwkunst toegankelijk te maken en te houden. Het beeldenaanbod is heel divers, van eigen cursisten en studenten tot professionele kunstenaars. In de winkel is een compleet aanbod van gereedschappen en materialen voor de beeldhouwkunst, onder andere basis setjes voor beginnende beeldhouwers te vinden.

http://www.beeldhouwcentrumkoudum.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Hoogstraat 1
8723 AT
Koudum
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.