Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Bed & Breakfast Lieve Nachten - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Bed & Breakfast Lieve Nachten

Recreatie (Cultuur en welzijn)

Bed & Breakfast Lieve Nachten ligt in het IJmeer, aan de oostkant van Amsterdam. Hier logeerde het afgelopen jaar een pioniers-mix van voornamelijk buitenlandse toeristen en mensen die bezig waren aan de bouw van vrije kavels (vooral buitenlandse architecten en aannemers). De wijk is een van de grootste nieuwbouwlocaties in de metropoolregio Amsterdam. Lieve Nachten ligt op het eerste eiland "Steigereiland" en staat met de IJtram via de E. Heermabrug in verbinding met het centrum van Amsterdam. Via de Nesciobrug is Amsterdam voor wandelaars, fietsers en skaters te bereiken via stadsdeel Oost-Watergraafsmeer. Gasten verblijven bij Lieve Nachten in een vrije aangename atmosfeer. Zij hebben hun eigen kamer en maken verder gebruik van algemene plekken: bibliotheek, keuken, lounge, tuin, de stoep en de buurt met strand "Blijburg".

http://www.lievenachten.nl/

Recreatie

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer parken, kampeer- terreinen en projecten op het gebied van eco toerisme.

Adres:
Jan Olphert Vaillantlaan 77-79
1086 XZ
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

De Koffiefabriek
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .