Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Artgrafica - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Arjen Leendertz Arjen Leendertz Kunst en cultuur
Art Centre Delft Art Centre Delft Kunst en cultuur
Arthouse Concepts Arthouse Concepts Kunst en cultuur
Atelier TabakNaus Atelier TabakNaus Kunst en cultuur

Artgrafica

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

In 1982 strartte Mónica Waalwijk de Carvalho Artgrafica dat zich in enkele jaren ontwikkelde tot een multidisciplinair ontwerpbureau, gesprecialiseerd in corporate en museumvormgeving, tijdschrift-restyling, websites en gevelbelletering. De meest uiteenlopende ontwerpen werden tot stand gebracht, variërend van postzegels tot boekontwerpen. Artgrafica is gevestigd in Amsterdam.

Sinds de 'pilotfase' in 2003 verzorgt Artgrafica de grafische ontwerpen van de Hermitage. Dat wil zeggen: de tentoonstellingsbelettering, posters, catalogi, buitenbanieren en de gevelbelettering. Het doel was een huisstijl te creëren die uiteindelijk de indruk wekt altijd al te hebben bestaan. Een huisstijl die niet refereert aan deze tijd, noch aan andere tijden, affiches en drukwerk die klassiek, krachtig en brutaal zijn. Honderden lettertypen werden bekeken, toen viel de keuze op een letter die ooit gebasseerd is op het Renaissance-handschrift van de Italiaan Ludovico Vicentino degli Arrighi (1480 - 1527). Het ovaal als watermerk in briefpapier verwijst naar de band met de Hermitage in St.-Petersburg. Onlangs ontving Artgrafica voor de affiches voor de Hermitage de internationale Graphis Gold Award 2011.

http://www.artgrafica.com

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Krom Boomssloot 73
1011 GT
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.