Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Allemeien - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Allemeien

Zorg (Sociale economie)

Allemeien is een particulier zorginitiatief waarbij dagbesteding wordt aangeboden door Peet Huisman. Samen met haar medewerkers wil zij door middel van theateroefeningen, zang en dans, verstandelijk gehandicapten meer uitingsvormen naar buiten toe leren ontwikkelen. Ook staat het leren samenwerken in een groep centraal. Eén keer per jaar wordt er een theatervoorstelling gegeven. Daarnaast biedt men één dag in de week dagbesteding in praktische vaardigheden. Allemeien is in het voorjaar van 2008 verhuisd naar een prachtige locatie in de Ooijpolder bij Nijmegen waar vijf van hun cliënten nu ook wonen en drie van hun cliënten om de veertien dagen logeren.

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Leuthsestraat 13
6575 JD
Persingen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.