Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Aedes Real Estate - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
3RB Vastgoed 3RB Vastgoed Duurzaam vastgoed
AVhuis AVhuis Duurzaam vastgoed
All Monuments All Monuments Duurzaam vastgoed
Arnhem, Dudok-pand Arnhem, Dudok-pand Duurzaam vastgoed

Aedes Real Estate

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Aedes Real Estate is eigenaar van het voormalige Burgerziekenhuis te Amsterdam en (her)ontwikkelaar van het gebouw tot 4-sterrenhotel. Zij hebben het monumentale gebouw grondig en duurzaam gerenoveerd, en daarnaast een nieuwbouwvleugel gerealiseerd. Het Eden Amsterdam Manor hotel heeft na de verbouwing 120 kamers, een cafe en een restaurant. In het gebouw worden energiezuinige installaties gebruikt. Het gebouw wordt gekenmerkt door een in neo-renaissancistische stijl opgetrokken gevel en imposante entree. Brede gangen, hoge plafonds en hoge ramen maken het interieur zeer ruimtelijk en licht. In 1937 heeft het ziekenhuis even als Koninklijke residentie gediend nadat prins Bernhard in het ziekenhuis was beland vanwege een auto-ongeluk. Koningin Wilhelmina en haar hoogzwangere dochter Juliana verbleven een tijd in het ziekenhuis om dicht bij Bernhard te zijn. Koninklijke Besluiten werden tijdelijk in het Burgerziekenhuis getekend. Beatrix werd geboren (1938) enkele weken na het ontslag van Bernhard uit het ziekenhuis. Bijna 10 jaar later, in april 1947, wordt Johan Cruyff geboren in het Burgerziekenhuis.

Deze Youtube video kunt u nog niet bekijken.

Accepteer eerst cookies om dit mogelijk te maken.

Accepteer cookies

http://www.aedesrealestate.nl

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Linneausstraat 89
1093 EK
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.