Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van ESV Stebo-Ondernemersatelier - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Duinenwacht vzw Duinenwacht vzw Milieutechnologie
Détang Engineering sprl Détang Engineering sprl Milieutechnologie
Ecolife vzw Ecolife vzw Milieutechnologie
Ertveld nv Ertveld nv Milieutechnologie

ESV Stebo-Ondernemersatelier

Milieutechnologie (Natuur en milieu)

De organisaties Stebo en Ondernemersatelier hebben samen een economisch samenwerkingsverband (ESV) opgericht om een duurzaam hoofdkantoor te bouwen. Stebo is een pionier in de Limburgse sociale economie en biedt know how, begeleiding, opleidingen en projectwerk aan op diverse terreinen zoals werken, wonen, ondernemen of energiebeheer. Ondernemersatelier begeleidt werkzoekenden bij de opstart van een eigen onderneming, om zo de drempel naar het statuut van zelfstandige te verlagen. Samen hebben de organisaties een volledig CO2-neutraal, passief kantoorgebouw gebouwd met duurzame materialen en technieken zoals een warmtepomp, een zonnedak en betonkernactivering (een verwarmings- en koelingssysteem dat gebruik maakt watervoerende leidingen in de gebouwmassa). Het gebouw produceert zelfs meer energie dan het verbruikt. Er is bovendien een demonstratieparcours uitgewerkt voor rondleidingen over duurzame technieken. Een aantal zalen staat open voor andere organisaties en bedrijven, en er is ook een werkplek voor geïnteresseerden die eens een passiefkantoor willen uittesten. De bouw werd gefinancierd met de eigen inbreng van de organisaties, subsidies, en een krediet van Triodos Bank.

http://www.stebo.be

Milieutechnologie

In deze sector financiert Triodos Bank veelal innovatieve bedrijven, die onder andere actief zijn op het gebied van recycling en transport. Gemene deler is dat deze bedrijven proberen de milieu-impact van producten en productieprocessen te verminderen.

Adres:
Windekesstraat 1
3600
Genk
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.