Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Clinique Notre-Dame de Grâce - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Clinique Notre-Dame de Grâce

Zorg (Sociale economie)

Het ziekenhuis ‘Notre Dame de Grâce’ in Gosselies, ten noorden van Charleroi, is een algemeen privéziekenhuis zonder winstoogmerk. De instelling wil zich duidelijk onderscheiden met een aanpak op mensenmaat en een breed aanbod van toegankelijke en kwalitatieve medische zorgen (zoals chirurgie, inwendige geneeskunde, ‘intensive care’, spoedopnames, pediatrie, en meer). De gebouwen van het ziekenhuis dateren van 1979 en worden grondig gerenoveerd met behulp van duurzame en vernieuwende technieken. De gevel wordt bijvoorbeeld sterk geïsoleerd, er komen superisolerende ramen en er wordt een verwarmingssysteem met warmtekrachtkoppeling geïnstalleerd. Om het comfort voor de patiënten te vergroten, komen er ook meer eenpersoonskamers. Voor de grootschalige renovaties heeft Triodos Bank een cofinanciering verleend, samen met andere banken.

http://www.cndg.be

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Chaussée de Nivelles 212
6041
Gosselies
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.