Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Union Bouddhique Belge - Boeddhistische Unie België - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Union Bouddhique Belge - Boeddhistische Unie België

Levensbeschouwing (Cultuur en welzijn)

De Boeddhistische Unie van België verenigt de meeste boeddhistische verenigingen in België. Ze telt 20 effectieve leden (met 65 lokale centra, cijfers 2012). Ze werd opgericht in 1986 en ijvert als representatief orgaan voor de officiële erkenning van het boeddhisme in België. Daarnaast bevordert ze de dialoog en de samenwerking tussen de verschillende boeddhistische scholen. Ze organiseert ook activiteiten die het boeddhisme een grotere bekendheid geven bij het publiek. Triodos Bank heeft de vereniging een kaskrediet verleend als voorfinanciering voor de subsidies die ze van Justitie krijgt.

http://www.buddhism.be

Levensbeschouwing

Triodos Bank financiert een breed palet van ondernemers en initiatieven die op een of andere manier bijdragen aan kwaliteit van leven. Vanuit onze visie dat elk individu zichzelf binnen zijn of haar eigen levensbeschouwing moet kunnen ontplooien, financieren wij ook levensbeschouwelijke initiatieven van verschillende gezindte en uiteenlopende opvattingen.

Adres:
Belliardstraat 203/4
1040
Bruxelles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.