Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Chrysalis asbl - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Chrysalis asbl

Zorg (Sociale economie)

De doelstelling van de vzw Chrysalis is een gepaste woonplaats voorzien voor volwassenen met een mentale handicap. De vereniging verlaat haar huurlocatie, met plaats voor 9 mensen, en investeert in de bouw van een passiefhuis waar 12 mensen permanent kunnen verblijven. Op termijn zijn er plannen voor nog twee bijkomende passiefhuizen met hetzelfde doel. Chrysalis kiest bewust voor een kleine structuur omdat die past in hun pedagogische project. Zo kunnen ze zorgen voor een kwaliteitsvolle omkadering die de bewoners de kans geeft een sociaal leven uit te bouwen en zich te ontplooien. Elke bewoner krijgt een vertrouwenspersoon toegewezen en er is keuze uit verschillende creatieve en ontspannende activiteiten. Triodos Bank heeft een krediet verleend voor de bouw van het nieuwe passiefhuis.

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Square du Valcq 3
1420
Braine L'Alleud
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.