Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Séminaire de Floreffe - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Séminaire de Floreffe

Onderwijs (Cultuur en welzijn)

Het ‘Seminaire de Floreffe’ is een grote katholieke school in de buurt van Namen. Ze bestaat al bijna 200 jaar en is grotendeels gevestigd in de oude abdij van Floreffe. Er volgen meer dan 1.600 leerlingen les, gespreid over de middelbare school, basisschool en kleuterklassen. Een deel van de leerlingen verblijft op een internaat. Verschillende gebouwen van de school, zoals de kleuterklassen op de locatie Dorlodot, verkeerden in slechte staat. Daarom zijn er in 2012 heel wat dringende en grondige renovaties opgestart. Een gevel wordt hersteld en daken krijgen isolatie. Een zoldervloer, een dak en trappen worden vervangen. Schade door vochtinsijpeling wordt hersteld. Enkele beglazing wordt vervangen door dubbele. Er komt een nieuwe, centrale verwarmingsinstallatie. Toiletten worden vervangen en er komen de nodige extra toiletten bij. Triodos Bank heeft een krediet verleend voor de grootschalige renovatiewerken.

http://www.semflo.be

onderwijs

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer scholen, training en conferentiecentra. In het geval van scholen wordt specifiek gekeken naar het pedagogisch beleid.

Adres:
Rue du Séminaire 7
5150
Floreffe
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.