Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Institut Notre-Dame d'Arlon - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Institut Notre-Dame d'Arlon

Onderwijs (Cultuur en welzijn)

In de Katholieke Middelbare school Notre-Dame van Aarlen volgen 1.600 leerlingen les, zowel in technische als in beroepsrichtingen. De school streeft ernaar om veeleisendheid te combineren met menselijkheid. Het uiteindelijke doel is dat elke leerling zich goed voelt op school en het beste van zichzelf kan geven. De website brengt uitgebreid verslag uit van de vele buitenschoolse projecten van de leerlingen. De school investeert in de dringende renovatie van de speelplaats en de voorgevel. Ook de hal en een educatieve winkel worden gerenoveerd. Triodos Bank heeft een krediet verleend voor die renovatiewerken.

http://www.inda.be

onderwijs

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer scholen, training en conferentiecentra. In het geval van scholen wordt specifiek gekeken naar het pedagogisch beleid.

Adres:
Rue Netzer 21
6700
Arlon
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.