Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Ter Wende - Espero vzw - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Ter Wende - Espero vzw

Zorg (Sociale economie)

De fusie-vzw ‘Ter Wende - Espero vzw’ overkoepelt twee centra voor kinderen en jongeren met ernstige en chronische gedrags- en emotionele problemen. Ter Wende is gevestigd in de Leuvense stadsrand, Espero in de Brusselse stadsrand, in Haren. Beide centra zijn erkend door de overheid. Espero is een kleinschalig residentieel centrum met 20 plaatsen. De jongeren worden er begeleid in verschillende leefgroepen: een lagere schoolwerking (6 tot 14 jaar), een adolescentenwerking (12 tot 18 jaar) en een kotwerking die zich richt naar oudere jongeren (vanaf 16,5 jaar). Het doel is telkens hen te helpen om hun talenten en sterke kanten verder te ontplooien en te zorgen dat ze zo weinig mogelijk last te hebben van hun valkuilen en beperkingen. Participatie, respect voor eigen keuzes, vertrouwen in groeikracht en competentie zijn daarbij sleutelwoorden. Ook de rol van het gezin staat centraal in de behandeling. Triodos Bank heeft de vzw een krediet verleend voor een nieuwbouw in Haren.

http://www.obc-espero.be/

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Middelweg 99
1130
Haren (Brussel)
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.