Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Steunpunt Jeugd vzw - De Ambrassade - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Sint Stanislas 1903 Sint Stanislas 1903 Maatschappelijke projecten
Stebo Stebo Maatschappelijke projecten
Tracé Brussel vzw Tracé Brussel vzw Maatschappelijke projecten
Télé-Secours Télé-Secours Maatschappelijke projecten

Steunpunt Jeugd vzw - De Ambrassade

Maatschappelijke projecten (Sociale economie)

Steunpunt Jeugd is het kennis- en expertisecentrum over jeugd, jeugdwerk en jeugdbeleid. Sinds 2002 zet Steunpunt Jeugd zich in voor kinderen, jongeren en hun organisaties. Met toegespitste expertise, diensten en publicaties ondersteunt Steunpunt Jeugd alle actoren die met kinderen, jongeren en hun organisaties bezig zijn. Begin 2013 fuseert Steunpunt Jeugd met de Vlaamse Jeugdraad en het Vlaams Informatiepunt Jeugd (VIP Jeugd). Met als nieuwe naam ‘De Ambrassade’ wordt de nieuwe organisatie dé referentie voor alles wat kinderen, jongeren en hun organisaties aanbelangt en een belangrijke schakel tussen overheid, middenveld en jeugd. De Vlaamse Jeugdraad blijft als feitelijke vereniging het adviesorgaan en de spreekbuis van kinderen en jongeren en zal door De Ambrassade worden ondersteund. Het vroegere ‘Seniorencentrum’ in de Leopoldstraat in Brussel wordt de nieuwe uitvalsbasis. Triodos Bank heeft de aankoop van dat gebouw gefinancierd.

http://www.ambrassade.be

Maatschappelijke projecten

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere initiatieven op het gebied van sociale voorzieningen, werkgelegenheids- programma's, (re) integratie, jongeren- centra en wijkcentra.

Adres:
Arenbergstraat 1D
1000
Brussel
België

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.

 

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.