Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Tracé Brussel vzw - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Respect Seniors Respect Seniors Maatschappelijke projecten
Seefhoek vzw Seefhoek vzw Maatschappelijke projecten
Sint Stanislas 1903 Sint Stanislas 1903 Maatschappelijke projecten
Stebo Stebo Maatschappelijke projecten

Tracé Brussel vzw

Maatschappelijke projecten (Sociale economie)

Tracé Brussel helpt werkzoekenden in Brussel om vlotter hun weg te vinden naar de arbeidsmarkt. Het is de draaischijf tussen de verschillende private en publieke organisaties die actief zijn in de domeinen opleiding en tewerkstelling. Via samenwerking tussen die organisaties krijgen werkzoekenden betere begeleiding en opleiding. Tracé Brussel is ook verantwoordelijk voor de organisatie van de Brusselse werkwinkels. De organisatie doet daarnaast onderzoek en beleidsvoorbereidend werk rond opleiding en tewerkstelling. Triodos Bank heeft Tracé Brussel een voorfinanciering voor subsidies verleend.

http://www.tracebrussel.be

Maatschappelijke projecten

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere initiatieven op het gebied van sociale voorzieningen, werkgelegenheids- programma's, (re) integratie, jongeren- centra en wijkcentra.

Adres:
Antwerpselaan 26
1000
Brussel
België

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.

 

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.