Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Gezondheidscentrum Lokeren vzw - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Gezondheidscentrum Lokeren vzw

Zorg (Sociale economie)

Het ‘Gezondheidscentrum Lokeren vzw’ is een wijkgezondheidscentrum voor inwoners van Lokeren en de fusiegemeentes Eksaarde, Doorslaar en Daknam. Alle inwoners zijn er welkom, ongeacht hun afkomst of inkomen. Het centrum werkt met het forfaitaire systeem, waarbij het ziekenfonds rechtstreeks een vast bedrag betalt per ingeschreven patiënt. De patiënt betaalt dus zelf geen vergoeding meer voor een consultatie. In het centrum werken artsen, een verpleegkundige, een voedingsdeskundige, een maatschappelijk werkster, onthaalvrijwilligers en een onthaalmedewerkster. Daarnaast is er ook een administratieve medewerkster en centrumcoördinator. Het centrum organiseert ook informatieve activiteiten en preventieve acties rond gezondheid. Om het stijgend aantal patiënten beter te kunnen ontvangen, kocht het centrum een nieuw pand, aan Patershof 33. Triodos Bank heeft die aankoop gefinancierd.

http://www.gclokeren.be

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Kazernestraat 91
9160
Lokeren
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.