Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van L'Heureux Nouveau - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

L'Heureux Nouveau

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

Met hun onderneming 'L'Heureux Nouveau' willen vijf bevriende en geëngageerde jongeren alternatieven voor de schadelijke industriële landbouw promoten. Ze leveren pakketten biologische seizoensgroenten en -fruit per fiets aan huis of op het werk. Daarnaast is er een afhaaldepot. Hun uitgangspunt is eenvoud en respect voor zowel de producent als de consument. ‘L’Heureux Nouveau’ geeft ook een eigen krant uit, met onder meer recepten. Triodos Bank heeft een krediet verleend voor de aankoop van materiaal en het bedrijfskapitaal van ‘L’Heureux Nouveau’.

http://www.lheureuxnouveau.be/

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Rue de la Glacière 16
1060
Saint-Gilles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.