Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van The Conference House - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Starterslabo ESV Starterslabo ESV Professionele diensten
T-Services T-Services Professionele diensten
Tr@me Tr@me Professionele diensten

The Conference House

Professionele diensten (Sociale economie)

‘The Conference House' is een duurzaam conferentiecentrum in het centrum van Brussel, niet zo ver van het Zuidstation. Het werd geopend in 2005 en is gevestigd in een modern en duurzaam gerenoveerd herenhuis. Er zijn drie vergaderzalen (de grootste met een capaciteit van 50 personen), een ruime foyer en een dakterras. Het centrum onderscheidt zich ondermeer door zuinig en groen energiegebruik (gas en zonnepanelen), recuperatie van regenwater voor de toiletten, gebruik van ecologische schoonmaakmiddelen en duurzame papierwaren, en catering met biologische en fairtradeproducten. Ook aan de toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers is gedacht. Triodos Bank heeft een krediet verleend voor de aankoop van het gebouw.

Professionele diensten

In deze sector financiert Triodos Bank dienstverlenende bedrijven, die een evenwicht zoeken tussen People, Planet en Profit. Hierbij kunt u denken aan adviesbureaus, architecten, aannemers en dienstverleners aan particulieren.

Adres:
De Fiennesstraat 77
1070
Brussel
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.