Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Ateliers Urbains de Réinsertion dans l'Emploi à Liège (AURELIE) - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Alterna Alterna Maatschappelijke projecten
Amazone Amazone Maatschappelijke projecten
Bâtissons Notre Avenir asbl Bâtissons Notre Avenir asbl Maatschappelijke projecten
CAW Limburg CAW Limburg Maatschappelijke projecten

Ateliers Urbains de Réinsertion dans l'Emploi à Liège (AURELIE)

Maatschappelijke projecten (Sociale economie)

‘Ateliers Urbains de Réinsertion dans l'Emploi à Liège’ (AURELIE) is een erkend opleidingscentrum dat aangepaste beroepsopleidingen geeft aan volwassenen met een handicap. Het gaat ondermeer om opleidingen automonteur, magazijnier, carrosseriebouwer, heftruckchauffeur of polyvalente arbeider. De opleidingen omvatten ook stages in bedrijven of beschutte werkplaatsen. AURELIE zorgt ook voor opvolging na de opleiding en helpt bij de zoektocht naar werk. Er werkt een multidisciplinair team van 19 medewerkers. Jaarlijks volgen meer dan 100 mensen een opleiding. De meerderheid van de deelnemers die de opleiding afmaakt, vindt ook een job. In 2011 verhuisde de organisatie naar een nieuw gebouw. ‘Solidarité des alternatives wallones et bruxelloises’ (SAW-B), de federatie van Waalse en Brusselse ondernemingen uit de sociale economie, stelde een kredietdossier van AURELIE voor aan Triodos Bank, die de afwerking en inrichting van het nieuwe gebouw heeft gefinancierd.

http://www.cfpaurelie.be/

Maatschappelijke projecten

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere initiatieven op het gebied van sociale voorzieningen, werkgelegenheids- programma's, (re) integratie, jongeren- centra en wijkcentra.

Adres:
Rue des Naiveux 64
4040
Herstal
Belgique

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.

 

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.