Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van IBAM sa - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

IBAM sa

Milieutechnologie (Natuur en milieu)

Het studiebureau IBAM voert als consultant opdrachten uit om het energiegebruik van gebouwen te verbeteren en ze duurzaam te maken, onder andere met de integratie van hernieuwbare energie. De medewerkers van het bureau hebben een uitgebreide expertise op dat vlak. IBAM geeft advies over energie en duurzaamheid voor gebouwen, voert energieaudits uit, geeft ondersteuning bij het ontwerpen van voorbeeldgebouwen, verstrekt energie- en milieucertificaten en voert technische en economische haalbaarheidstudies uit. Triodos Bank heeft een kaskrediet verleend om lopende projecten te financieren, en ook een bankgarantie voor een onderaannemer.

http://www.ibam.be

Milieutechnologie

In deze sector financiert Triodos Bank veelal innovatieve bedrijven, die onder andere actief zijn op het gebied van recycling en transport. Gemene deler is dat deze bedrijven proberen de milieu-impact van producten en productieprocessen te verminderen.

Adres:
Rue Emile Tumelaire 55
6000
Charleroi
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.