Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Maison Médicale Asaso asbl - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Maison Médicale Asaso asbl

Zorg (Sociale economie)

De doelstelling van het nieuwe wijkgezondheidscentrum Asaso is toegankelijke en solidaire basisgezondheidszorg bieden op maat van de patiënt. Zoals bij de meeste wijkgezondheidscentra gaat bijzondere aandacht naar principes zoals opvolging op lange termijn, beschikbaarheid (de hele dag lang), nabijheid, betaalbaarheid, openheid voor verschillende culturen, preventieve en educatieve campagnes rond gezondheidsthema’s, en integratie in het sociale weefsel van de buurt. Het wijkgezondheidscentrum werd opgericht in 2011. Triodos Bank heeft een krediet verleend voor de opstartkosten.

http://www.wix.com/maisonmedicaleasaso/maison-medicale-asaso

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Avenue Adolphe Demeur 59
1060
Bruxelles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.