Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Les Fontanelles - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Les Fontanelles

Recreatie (Cultuur en welzijn)

‘Les Fontanelles’ is een oude boerderij, gelegen aan de rivier de Auvézère, omringd door zes hectaren weilanden en bossen, in een rustig en landelijk deel van de Dordogne. Het Nederlandse koppel Wieger Frenken en Dimphi Hombergen, beiden beeldende kunstenaars, kochten het domein om er gastenverblijven in te richten voor toeristen. Zij wonen al sinds 1999 in Frankrijk en hielden er aanvankelijk een kleinschalige camping open. Daarnaast start het koppel ook met een klein biologisch boerenbedrijfje op het domein. Triodos Bank heeft een krediet verleend voor de aankoop van het domein en de inrichting van de gastenverblijven.

http://www.lesfontanelles.fr

Recreatie

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer parken, kampeer- terreinen en projecten op het gebied van eco toerisme.

Adres:
Veaupeytourie
Les Fontanelles
24270
Saint Mesmin
France

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.