Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Urbani sa - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Sealease Sealease Duurzaam vastgoed
TLX Distribution TLX Distribution Duurzaam vastgoed
Warehouses De Pauw Warehouses De Pauw Duurzaam vastgoed

Urbani sa

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

De patrimoniumvennootschap Urbani is als vastgoedonderneming hoofdzakelijk actief in de markt van huurwoningen. Sinds 2004 heeft ze zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van duurzame woonprojecten met respect voor het milieu. Urbani ontwikkelt woningen die duurzaam, eenvoudig, gezellig en comfortabel zijn, met als doel ze te verhuren. Door het charter te ondertekenen dat de onderneming heeft uitgewerkt, onderschrijven de eigenaar en de huurder gemeenschappelijke waarden: respect voor het milieu (op het vlak van energiebesparing en afvalsortering, voor groene daken, het gebruik van elektrische fietsen), respect voor de buren (bijvoorbeeld bij het gebruik van gemeenschappelijke delen, sportzalen, wasruimtes, moestuin) en voor het verhuurde gebouw. In 2011 zijn de kantoren van Urbani verhuisd naar een gebouw in de Rue de Gruyer in Watermaal-Bosvoorde, waar ook een bureauruimte en een appartement wordt verhuurd. Triodos Bank heeft kredieten verleend om de aankoop en de renovatiewerken te financieren. Die hebben het traditionele gebouw heel energiezuinig gemaakt, zonder de buitenkant te veranderen.

http://www.urbani.be

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Rue de Gruyer 50
1170
Bruxelles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.