Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Woon- en Zorgcentra De Foyer vzw - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Woon- en Zorgcentra De Foyer vzw

Zorg (Sociale economie)

Het aanbod van de Woon- en Zorgcentra De Foyer omvat verschillende types van seniorenverblijven. Er zijn ‘kortverblijven’ voor tijdelijke verzorging en opvang. In zorgflats wonen senioren zelfstandig maar kunnen ze ook een beroep doen op gemeenschappelijke diensten, zoals schoonmaakhulp of bereide warme maaltijden. De woonzorgcentra ten slotte staan garant voor een huiselijke sfeer waar de gewenste en gepaste zorg wordt voorzien in overleg met de bewoners en hun familie. Senioren kunnen er ook elke dag deelnemen aan een brede waaier aan activiteiten. Bij De Foyer staan levenskwaliteit en respect voor de bewoners centraal, met als kernwaarden keuzevrijheid, gelijkwaardigheid en sociaal contact. Er wordt onder meer gewerkt met persoonlijk assistenten die de bewoners wekelijks bezoeken om naar hen te luisteren en te horen wat hun wensen zijn, wat beter kan en wat anders moet.
Binnen de groep WZC De Foyer financiert Triodos Bank zowel vastgoed als materiaal en accommodatie. De bank heeft ondermeer de grondige renovatie van ‘Residentie Avondsterre’ gefinancierd en ook de keuken en de inrichting het nieuwe WZC ‘Weverbos’ in Gentbrugge.

Deze Youtube video kunt u nog niet bekijken.

Accepteer eerst cookies om dit mogelijk te maken.

Accepteer cookies

http://www.wzcdefoyer.be/

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Kortrijksesteenweg 775
9000
Gent
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.