Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van CAW Limburg - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
CEDAS CEDAS Maatschappelijke projecten
Centre Liegeois d'Intervention Familiale Centre Liegeois d'Intervention Familiale Maatschappelijke projecten

CAW Limburg

Maatschappelijke projecten (Sociale economie)

Het Centrum Algemeen Welzijnswerk (CAW) Limburg verleent in Limburg hulp en ondersteuning aan mensen in moeilijkheden. Het gaat onder meer om slachtoffers van armoede, thuisloosheid, persoonlijke conflicten, partnergeweld, maatschappelijke achterstelling of problemen in een context van criminaliteit. Het CAW onderscheidt zich door een sterke focus op de Limburgse regio, een keuze voor zorg op (mensen)maat, een emancipatorische en pluralistische benadering en een brede kijk op mensen en hun omgeving. Triodos Bank heeft het CAW meerdere kredieten verleend, waaronder een voorfinanciering voor de subsidies van de overheid.

http://www.cawlimburg.be/

Maatschappelijke projecten

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere initiatieven op het gebied van sociale voorzieningen, werkgelegenheids- programma's, (re) integratie, jongeren- centra en wijkcentra.

Adres:
Kuringersteenweg 439/3
3511
Kuringen
België

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.

 

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.