Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Klokhofstede cvba - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Ferme de Benoît Redant Ferme de Benoît Redant Biologische landbouw
Ferme de Sainte Barbe - APJ sprl Ferme de Sainte Barbe - APJ sprl Biologische landbouw
La Ferme Larock La Ferme Larock Biologische landbouw
La Ferme au Moulin La Ferme au Moulin Biologische landbouw

Klokhofstede cvba

Biologische landbouw (Natuur en milieu)

In de geklasseerde polderhoeve De Klokhofstede is sinds 2001 een biologische geitenhouderij en –melkerij ondergebracht. Toeristen kunnen ook verblijven in een vakantiehuis op de hoeve. Ze leven er mee op het ritme van de natuur, omringd door 25,5 hectare akkers en weiland. Kinderen kunnen er naar hartenlust ravotten. Vzw Plattelandstoerisme in Vlaanderen, de koepelorganisatie die zorgt voor de kwaliteitsbewaking van hoevetoerisme, heeft De Klokhofstede vier klavers toegekend, de hoogste beoordeling. Triodos Bank heeft een termijnkrediet verleend voor de aankoop van materiaal en geitenlammeren, die productie van de hoeve zullen verhogen.

http://www.klokhofstede.be

Biologische landbouw

Biologische landbouw erkent de relatie tussen de omgeving, gezondheid en wat we eten. Daarnaast krijgt dierenwelzijn, het vermijden van gebruik van pesticiden en kunstmest veel aandacht. Biologische landbouw stoot minder CO2 uit dan traditionele landbouw en voorkomt uitputting natuurlijke hulpbronnen. Daarom financiert Triodos Bank in deze sector biologische bedrijven die zuivel en vlees produceren en bosbouwers en fruittelers.  

Adres:
Pardoenstraat 12
8460
Westkerke
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.